Ha pályáznál hozzánk...Assessment Center:

Nagyszámú jelentkezés esetén Assessment Center-t (Csoportos Értékelő Központ) szervezünk. Az Assessment Center-en (továbbiakban AC) egyszerre több pályázó vesz részt. Az AC egy csoportos tájékoztatóval kezdődik, majd szakmai teszt kitöltése vagy értékesítési munkakörökben szituációs feladat eljátszására kerül sor. Miután minden résztvevő kitöltötte a tesztet illetve eljátszotta a szituációs játékot, kiértékeljük az eredményeket. A jól teljesítő résztvevőkkel ezután személyes interjú következik.

Gulyás Viktor

Műszaki Menedzser

„A UPC-nél 7 év alatt még nem unatkoztam egy percet sem: minden nap új, izgalmas kihívásokat tartogat számomra.”

Vitéz Tibor

Létesítménykezelési Munkatárs

„A UPC-nél számítanak rám, remek a hangulat és belefér egy kis rock ’n roll. :) Mit jelent számomra a UPC? Három szó: nagyság, megbízhatóság, minőség.”

Csepregi Melinda

Marketing Szakértő

„A UPC-nél a különböző jellegű feladatok teszik igazán változatossá a mindennapi munkát, amihez egy igazán jó csapat nyújt támogatást. Számomra a UPC az állandó kihívást és a biztonságot jelenti.”

Kiss-Bedő Etelka

Készségfejlesztő Tréner

„Számomra ez az a cég, ahol a kreativitásomat maximálisan ki tudom bontakoztatni és lehetőséget is kapok arra, hogy megvalósítsam az elképzeléseimet. Nekem a UPC egyenlő az önmegvalósítással. „