Üzletkötői lehetőség alvállalkozóként

Ha szeretsz emberekkel foglalkozni és értékesítési tapasztalattal rendelkezel és / vagy úgy érzed, hogy közel áll hozzád az értékesítés akkor a UPC értékesítési csapatában a helyed. Alvállalkozói jogviszony keretein belül keresünk munkatársakat a UPC lakossági valamint üzleti termékeinek értékesítésére.

Az aktuális üzletkötői lehetőségek részleteit az oldal alján megjelenő listában találod. Jelentkezni a konkrét üzletkötői lehetőség kiválasztásával és a Jelentkezés gombra kattintással tudsz.

Amennyiben jelenleg nincs nyitott üzletkötői lehetőségünk, úgy kérünk, hogy látogass vissza oldalunkra egy későbbi időpontban.

 

Gulyás Viktor

Műszaki Menedzser

„A UPC-nél 7 év alatt még nem unatkoztam egy percet sem: minden nap új, izgalmas kihívásokat tartogat számomra.”

Vitéz Tibor

Létesítménykezelési Munkatárs

„A UPC-nél számítanak rám, remek a hangulat és belefér egy kis rock ’n roll. :) Mit jelent számomra a UPC? Három szó: nagyság, megbízhatóság, minőség.”

Csepregi Melinda

Marketing Szakértő

„A UPC-nél a különböző jellegű feladatok teszik igazán változatossá a mindennapi munkát, amihez egy igazán jó csapat nyújt támogatást. Számomra a UPC az állandó kihívást és a biztonságot jelenti.”

Kiss-Bedő Etelka

Készségfejlesztő Tréner

„Számomra ez az a cég, ahol a kreativitásomat maximálisan ki tudom bontakoztatni és lehetőséget is kapok arra, hogy megvalósítsam az elképzeléseimet. Nekem a UPC egyenlő az önmegvalósítással. „