Üzletkötői, partneri, alvállakozói állások

Ha szeretsz emberekkel foglalkozni és értékesítési tapasztalattal rendelkezel és / vagy úgy érzed, hogy közel áll hozzád az értékesítés akkor a UPC értékesítési csapatában a helyed. Alvállalkozói jogviszony keretein belül keresünk munkatársakat a UPC lakossági valamint üzleti termékeinek értékesítésére.

Az aktuális üzletkötői lehetőségek részleteit az oldal alján megjelenő listában találod. Jelentkezni a konkrét üzletkötői lehetőség kiválasztásával és a Jelentkezés gombra kattintással tudsz.

Amennyiben jelenleg nincs nyitott üzletkötői lehetőségünk, úgy kérünk, hogy látogass vissza oldalunkra egy későbbi időpontban.

 

Tóth Karina

„Azért szeretek a UPC-nél dolgozni mert állandóan változik és ezáltal soha nem unalmas. Itt teret engednek az önállóságnak, amellett hogy a légkör nagyon támogató.”

Tóth Karina

CEE Learning & Development expert

Jakimova Gabriella

„Az elmúlt 7 évben rengeteg új kihívással találkoztam, melyek változatossá és izgalmassá teszik a munkámat. A változás mindig egy lehetőség, amiből igyekszem mindig a legjobbat kihozni! Szeretek itt dolgozni, mert a UPC dinamikus, fejlődő és rengeteg értékes ember vesz körül.”

Jakimova Gabriella

Szenior B2B értékesítési csoportvezető