Adatvédelem

A UPC Magyarország Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit szem előtt tartva a beérkezett álláspályázatokat bizalmasan kezeli, az abban szereplő személyes adatokat harmadik félnek nem adja át. Az Infotv. alapján tájékoztatjuk a pályázókat, hogy adatszolgáltatásuk önkéntes, annak kizárólagos célja az álláspályázatok elbírálása, az adatkezelés jogalapja pedig a pályázók önkéntes hozzájárulása. Az adatkezelést és adatfeldolgozást a UPC Humánerőforrás Osztályának dolgozói és az álláspályázattal érintett üzleti területek vezetői és munkatársai végzik. A pályázatokat nyilvántartásba vesszük. Amennyiben a pályázatának nyilvántartásunkból való törlését kéri, a karrier@upc.hu elérhetőségünkön jelezheti azt a pályázó. A pályázó adatvédelmi jogainak sérelme esetén az illetékes bírósághoz fordulhat jogorvoslatért.

Gulyás Viktor

Műszaki Menedzser

„A UPC-nél 7 év alatt még nem unatkoztam egy percet sem: minden nap új, izgalmas kihívásokat tartogat számomra.”

Vitéz Tibor

Létesítménykezelési Munkatárs

„A UPC-nél számítanak rám, remek a hangulat és belefér egy kis rock ’n roll. :) Mit jelent számomra a UPC? Három szó: nagyság, megbízhatóság, minőség.”

Csepregi Melinda

Marketing Szakértő

„A UPC-nél a különböző jellegű feladatok teszik igazán változatossá a mindennapi munkát, amihez egy igazán jó csapat nyújt támogatást. Számomra a UPC az állandó kihívást és a biztonságot jelenti.”

Kiss-Bedő Etelka

Készségfejlesztő Tréner

„Számomra ez az a cég, ahol a kreativitásomat maximálisan ki tudom bontakoztatni és lehetőséget is kapok arra, hogy megvalósítsam az elképzeléseimet. Nekem a UPC egyenlő az önmegvalósítással. „